TOILET VOORZIENINGEN

Op het evenemententerrein zijn voldoende (verplaatsbare) toiletten aanwezig. Toiletten die aangesloten kunnen worden op bestaande voorzieningen (waterleiding en riolering) hebben in verband met een betere hygiëne zonder meer de voorkeur. Toiletten kunnen een bron van bacteriën vormen als ze slecht worden schoongemaakt of in slechte staat zijn. Voor een goede toilethygiëne is bovendien de aanwezigheid van een handenwasgelegenheid onontbeerlijk, deze hebben wij ook.


Herentoiletten en Damestoiletten zijn keurig gescheiden. Hou het schoon, svp. 

De toiletten worden minimaal twee maal per dag en zo nodig vaker huishoudelijk gereinigd. De vloer is vervaardigd van materiaal dat geen vocht doorlaat of opneemt en gemakkelijk schoon is te houden. We verzoeken u om dit schoon te houden.

Het toilet is voorzien van één of meer ventilatieopeningen of beweegbare ramen die rechtstreeks in verbinding staan met de buitenlucht. Het toilet is voorzien van goede verlichting. Damestoiletten zijn voorzien van sanitair containers.

Er is voldoende toiletpapier aanwezig. Dit kunt u tegen vergoeding aanschaffen bij de Toiletdames op locatie. In of in de onmiddellijke nabijheid van het toilet is er een voorziening om de handen te wassen, volg de bord aanwijzing. De handenwasgelegenheid is voorzien van een zeephouder, handdoekjes voor eenmalig gebruik en een afvalemmer.

 

We beschikking tevens over een rolstoeltoilet.